“-Не чекајте јун ако већ сада знате шта желите, пријава је могућа већ у фебруару!

Сви ученици који већ сада знају да желе да се упишу у прву приватну Средњу медицинску школу „Павле Савић“ у Пожаревцу не морају да чекају јун, већ могу да се пријаве у фебруару и притом остваре попуст.

Због великог интересовања будућих средњошколаца за упис, Средња медицинска школа „Павле Савић“ у Пожаревцу одлучила је да већ у фебруару почне са уписом за школску 2023/2024. годину. Сви који се упишу у ову школу током фебруара на један од два четворогодишња образовна профила – медицинска сестра – техничар и физиотерапеутски техничар, оствариће највећи попуст на цену школарине.

„И то није све, одлуком Школског одбора омогућавамо попуст и по следећим критеријумима:

-за авансно плаћање у целости 10 одсто попуста,
-за школовање двоје или више деце у нашој школи 5 одсто,
-за социјални статус ученика 5 одсто попуста,
-за носиоце Вукове дипломе и других награда као што су прва три места на републичком такмичењу чак 20 одсто попуста“, нагласила је Марија Јотов, в.д. директора Средње медицинске школе „Павле Савић“ у Пожаревцу.

Она још напомиње да се школарина може плаћати у чак 10 месечих рата.

Од фебруара ће се у школи редовно одржавати јавна предавања (теме популарне код адолесцената: наркоманија, алкохолизам, вршњацко насиље, брига о здрављу…), којима ће моћи да присуствују сви заинтересовани ученици завршних разреда основних школа. То ће уједно бити и прилика да се упознају са школским простором и садржајима које нуди будућим ученицима.

„Поред тога наша школа уступа своје просторије на коришћење у образовне сврхе за одржавање различитих предавања, семинара, школа страних језика и припремне наставе“, нагласила је Јотов.

Све потребне информације заинтересовани могу пронаћи на званичној интернет презентацији Средње медицинске школе „Павле Савић” или позивом на број телефона +381 66 610 44 04, као и сваког радног дана у просторијама школе.”

IZVOR: Reč naroda